Gode nyheter, det er prisras her!

I motsetning til strømprisene og mye annet, så går prisene her nedover! Du må bare se selv. Ikke bare er det gratis frakt, nå finner du en mengde fine varer til ny og mye lavere pris enn før. Nå som det er vår, må hele garderoben fornyes. Det er kanskje å ta litt i, men etter en lang vinter kan det være deilig med noe nytt!

Er det flere enn meg som har fått et aldri så lite “corona-tillegg” på noen områder av kroppen? Her på nettbutikken er det heldigvis mange utrolig fine plagg for alle som har litt ekstra her og der. Det er bare å sjekke ut kategorien Plus size. Og ta frem målbåndet og ta mål før du bestiller. Jeg nevner det bare en gang til. Det er ikke lett å vite hvilken størrelse man skal ta, men når man har målt er det en veldig stor sjanse for at det vil passe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *