Hvorfor er korsetter så populære fortsatt?

Victoriansk Stil Korsett og kjole
Victorian Style Front Lace Corset Champagne

Korsettet har vært på moten i uminnelige tider. Kvinner brukte først og fremst korsett for å holde seg slanke, men også for å se atraktive og fine ut.

Så hvorfor bruker damer fortsatt korsett når vi lever i en tid der vi er flinke til å trene, spise sunn mat som hjelper oss gå ned i vekt, hvis vi er motiverte nok for det. Korsett er vel det siste man tenker på for å bli slankere nå til dags.

Uansett hvor mange grunner man kan tenke på for at korsett ikke skal være populære, er de det likevel. Fortsatt.

Så her er noen grunner til det.

Korsetter er fortsatt sexy. De kan vise den beste utgaven av deg. Det er mange typer korsett, de kan være sexy, vakre, frekke, romantiske, elegante, feminine eller tøffe. Du har mange farger og fasonger å velge mellom, men de aller mest populære fargene er fortsatt sort, rosa, rød, hvit, lilla, beige, brun og blå. Det var nesten alle egentlig. Det er jo smak og behag.

Korsetter kan også virke slankende, kanskje du trenger å få på deg favoritt festkjolen, men det har blitt litt mye kosemat i det siste. Da kan et korsett under redde deg ut av den knipen.

Du skal på temafest, halloween eller kostymefest og har lett overalt uten å finne det spesielle kostymet som ikke alle andre har. Da kan et korsett være løsningen. Du kan bruke det med bukse, skjørt eller legging og bare kjøpe riktig tilbehør. Så har du et originalt piratkostyme, Victoriansk kostyme, Burlesque sexy kostyme, Great Gatsby kostyme, Rock’n Roll Rockabilly kostyme fra 1950-tallet, Dansekostyme, Halloween kostyme, Steampunk kostyme eller hva du vil.

Korsetter fås kjøpt i størrelser fra Small til 5XL. Du kan dessuten regulere vidden på de, det er et stort pluss. Det vil dermed alltid passe med mindre du går opp 30 kilo eller noe.

Mange kjøper også korsett for å bruke det på et show eller lage en musikkvideo eller lignende. Et korsett holder seg på plass, og du slipper BH under.

Korsett ser utrolig fint ut som overdel på en festkjole eller brudekjole. Når de i tillegg kan kjøpes i størrelser helt opp i 5XL, er det lett å forstå hvorfor mange velger nettopp korsett til sin brudekjole eller festkjole.

Det er ofte noe vanskelig å vite hvilken størrelse man skal velge. Det er litt ulike størrelser fra merke til merke og ulike land har egne størrelser. Derfor har våre korsett en størrelsestabell der det står beskrivelse av produktet. Det er da bare opp til deg å finne frem målbåndet og ta mål før du bestiller.

Steampunk korsetter; hva er det?

Steampunk er en egen stil og man kan få kjøpt Steampunk korsetter, Steampunk skjørt, Steampunk kjoler, Steampunk jakker, Steampunk smykker, Steampunk hatter, Steampunk vesker, Steampunk briller og you name it. Vi selger endel Steampunk korsetter, klær og tilbehør her på leonesse.no. Steampunk korsetter er tøffe, solide og gjerne med hemper, skinn eller vinyl kombinert med brokade, lenker og spennende detaljer. Mange av Steampunk korsettene har stål spiler. Det er på en måte retro, men med punk og futuristiske innslag i stilen. Litt nostalgi iblandet banebrytende og kreativ design. Spennende, original, tøff og sexy design samtidig.

Velkommen med din korsettbestilling!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *