Leonesse klær

Hva kan du finne av klær her som du ikke finner i de etablerte store kjedene? Kan hende du tenker det. Fordi foruten kostymer, korsett, catsuits, nattøy og undertøy, selges det også klær her, som forhåpentligvis kan glede noen og fylle et behov.

Vi kan tilby unike klær du ikke finner overalt. Drar du til London, Paris, New York, ser du at folk prøver å skille seg ut fra mengden. Her hjemme er det ofte motsatt. Man prøver å gli inn i mengden, skill deg for all del ikke ut… Men for deg som ønsker det, har vi endel Steampunk og punk stil klær og tilbehør til salgs her. Vi selger selvsagt endel basic plagg også. Du kan kjøpe jeans, bukser, leggings, kjoler, skjørt, topper, bluser, T-skjorter, jakker, undertøy og tilbehør her.

Plus size klær på en egen kategori også. Her har du en samling plagg i ulike størrelser opp til 5XL på enkelte av plaggene. Blant annet plus size jeans. Målet er å tilby stilige, kule plus size plagg som ikke er kjedelige. Her kommer det mer så følg med du også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *